Vintage Toys, Vintage Speelgoed,

Odd stuff, Vintage speelgoed uit de jaren 50,60,70,80,90,00

Speelgoed uit vroegere tijden,

Vintage speelgoed modelauto's/diecast, van bekende merken zoals

Dinky toys, Siku, Majorette, Hotwheels, lesney, Matchbox maar ook minder bekende merken.

Vintage toys waar nog steeds mee gespeeld kan worden. Kwaliteit zoals het niet meer gemaakt word. 

Vintage Speelgoed

Vintage Speelgoed vanaf 1950 tot en met de jaren 90.  Speelgoed wat nog gekenmerkt word door kwaliteit. Met de merken zoals Dinky toys, Triang, Matchbox, Hotwheels. Vintage toys die nog jaren mee kunnen. Toys from the past.

 

Odd-Stuff vintage toys heeft een grote variatie in speelgoed en modelauto's. Alle producten zijn gebruikt dus hebben ook gebruikerssporen. Zo af en toe komt er wel wat vintage speelgoed binnen waar nooit mee is gespeeld, maar dat wordt steeds moeilijker.

 

Bepaald speelgoed brengt je weer terug naar je kinderjaren. Dit heb ik zelf ook, voornamelijk met speelgoed waar ik vroeger mee speelde, goed voorbeeld hiervan zijn de Crazy Racers van Clipper. ( of de crazy crashers van Kenner). Hier heb ik in de loop van de tijd ook een flink aantal sets van weten te bemachtigen. Om dit speelgoed in goede staat te vinden is niet makkelijk, het is bedoeld om mee te spelen en zeker met dit type vintage speelgoed, waarbij de auto's moeten crashen hebben de sets vaak wel te lijden gehad.

De crazy racers hebben een aparte groep op de shop, zo ook de Turbo moto,  van dezelfde maker Clipper. Dit kwam uit in dezelfde jaren als de Crazy Racers.

 

Ook speelgoed van bekende jaren 80 televisie series zoals Knight Rider met Kitt. Dukes of Hazzard, Airwolf en Alf heeft een grote aantrekkingskracht. 

Star Wars toys en comics zul je nauwelijks tot niet tegenkomen op deze site

daar word al genoeg aandacht aan gegeven.