• Dagelijks wisselende voorraad!
  • Unieke vintage items!
  • Dagelijkse verzending!
  • Upcycling!
  • Wereldwijde levering!

Vintage Toys Webshop

Vintage toys webshop Vintage speelgoed uit vervlogen jaren, kwaliteits speelgoed waar jaren mee is gespeeld en waar nog jaren mee gespeeld kan worden.

Of mooi om neer te zetten in de kast, als herinnering aan vroeger.

De categorie vintage toys is onderverdeeld in decennia. De categorie modelauto's is onderverdeeld op schaal.

De overige categorieën wijzen voor zich.

Odd Stuff vintage toys.

Vintage Speelgoed vanaf 1950 tot en met de jaren 90.  Speelgoed wat nog gekenmerkt word door kwaliteit, Met de merken zoals Dinky toys, Triang, Matchbox, Clipper, Kenner, Galoob, Wilesco, Hotwheels en nog vele andere bekende merken.Vintage toys die nog jaren mee kunnen.

 

Odd Stuff heeft een grote variatie in speelgoed en modelauto's, alle producten zijn gebruikt dus hebben ook gebruikerssporen. Zo af en toe komt er wel wat vintage speelgoed binnen waar nooit mee is gespeeld, maar dat wordt steeds moeilijker. Dit wordt dan bij het product aangegeven (NOS,  New Old Stock of Mib, Mint in box).

 

Bepaald speelgoed brengt je weer terug naar je kinderjaren, dit heb ik zelf ook, voornamelijk met speelgoed waar ik vroeger mee speelde, goed voorbeeld hiervan zijn de Crazy Racers van Clipper ( of de crazy crashers van Kenner). Hier heb ik in de loop van de tijd ook een flink aantal sets van weten te bemachtigen maar om dit speelgoed in goede staat te vinden is niet makkelijk, het is bedoeld om mee te spelen en zeker met dit type vintage speelgoed waarbij de auto's moeten crashen hebben de sets vaak wel te lijden gehad.

De crazy racers hebben een aparte groep op de shop, zo ook de Turbo moto,  van dezelfde maker Clipper. Dit kwam uit in dezelfde jaren als de Crazy Racers.

 

Ook speelgoed van bekende jaren 80 televisie series zoals Knight Rider met Kitt, Dukes of Hazzard, Airwolf en Alf heeft een grote aantrekkingskracht. 

Star Wars toys en comics zul je nauwelijks tot niet tegenkomen, daar word al genoeg aandacht aan gegeven. En daar liggen de interesses niet.