• Dagelijks wisselende voorraad!
  • Unieke vintage items!
  • Dagelijkse verzending!
  • Upcycling!
  • Wereldwijde levering!
Hangrees
Funko Pop
Hangrees

Funko Pop, Hangrees, collectible vinyl figurines 

Funko Pop 

Hangrees 

Funko Pop

Funko-poppen collectible vinyl figurines zijn verzamelobjecten die in de afgelopen jaren enorm populair zijn geworden.

Elke pop is ongeveer 10 centimeter groot en heeft een groot hoofd en een klein lichaam, wat een kenmerkend kenmerk van de Funko-stijl is. De poppen zijn gemaakt van vinyl en hebben meestal een aantal details die de persoonlijkheid en kenmerken van het personage weergeven. Funko maakt ook andere soorten verzamelobjecten, zoals sleutelhangers, pluche knuffels en meer.

Funko-poppen zijn erg populair bij verzamelaars en fans van verschillende franchises. Er zijn poppen beschikbaar voor bijna elk personage uit de popcultuur, van klassieke personages zoals Mickey Mouse tot recentere personages zoals Baby Yoda. Veel mensen vinden het leuk om hun favoriete personages te verzamelen en ze op planken of in vitrines te displayen. Sommige verzamelaars zijn erg serieus en besteden veel tijd en geld aan het zoeken naar zeldzame of exclusieve poppen. Er zijn ook veel mensen die gewoon een paar poppen kopen omdat ze ze leuk vinden of omdat ze een speciale betekenis hebben. Funko-poppen zijn een leuke en creatieve manier om je liefde voor popcultuur te uiten en te delen met anderen.

Wist je dat het nog niet eens zo lang bestaat? Rond 2010 lanceerde het Amerikaanse bedrijf Funko, wat in 1998 werd opgericht door Mike Becker, de eerste Funko Pop.

 Hangrees,

Hangrees collectible Vinyl figurines. Welkom in de krankzinnige wereld van The Hangrees!

Deze supergekke, verzamelbare popcultuur-parodiepersonages hebben honger. VOER ze hun favoriete parodievoedsel, -drankjes en -snacks. SCHUD ze en laat ze allerlei soorten mysterieus slijm POEPEN!

Lachen is leuk, dus het is 'Good to Laugh!™' met parodieën op populaire kinderfilms, videogames, snacks en meer!

Verzamel ze allemaal!

Een supergek, verzamelbaar popcultuur-parodiepersonage:

- Voer ze, schud ze en laat ze POEPEN!

- Maak je eigen slijm met verschillende verrassende texturen en in diverse kleuren

- Bevat: popcultuur-parodiepersonage

- Krusty’s Poo-ggo Waffles-parodievoedselhouder met mysterieus slijmpoeder

- Hersluitbare houder om je slijm in te bewaren

- Er zijn tientallen The Hangrees™-popcultuur-parodiepersonages om te verzamelen

De ontwerpen van de Hangrees-personages zijn bedoeld om populaire personages en franchises uit de popcultuur te parodiëren, zoals Harry Potter (Harry Plopper), Teenage Mutant Ninja Turtles (Ninja Turdle), Star Wars (Chewcaca), Fortnite (Fartnite), Five Nights at Freddy's ( Vijf nachten als scheten).